Baukraftkleber

Superjaudīga montāžas līme
Universāla vienkomponenta poliuretāna līme koka, akmens, metāla keramikas un plastmasas elementu salīmēšanai. Kāpņu, palodžu, metāla enkuru, dībeļu, flīžu fiksēšanai. Augsta sākotnējā saķere ar līmējamo virsmu. Veido īpaši spēcīgu savienojumu.

Patēriņš: 310 ml – apm. 150 – 200 ml/m2

      pronova_sortiment_web2021_2

Īpašības: Universāla vienkomponenta poliuretāna līme koka, akmens, metāla keramikas un plastmasas elementu salīmēšanai. Kāpņu, palodžu, metāla enkuru, dībeļu, flīžu fiksēšanai. Augsta sākotnējā saķere ar līmējamo virsmu. Pēc sacietēšanas var slīpēt un pārkrāsot. Veido īpaši spēcīgu savienojumu. Iekšdarbiem un ārdarbiem. Augsta laika apstākļu noturība. Nesatur šķīdinātāju.

Pamatnes: Pamatnēm jābūt tīrām, sausām, stingrām, mēreni uzsūcošām un attaukotām. Gludas virsmas, ja nepieciešams, pirms tam attīrīt ar šķīdinātāju (spirtu, acetonu). Pēc 10min. virsma ir gatava līmes uzklāšanai.

Iestrāde: Pirms darbu sākšanas nogriezt kartušas vāciņu līdz vītnei. Uzskrūvēt uzgali un  nogriezt to slīpi vajadzīgās šuves platumā. Līmi uzklāt vienmērīgās joslās un salīmētās virsmas pēc vajadzības saspiest kopā. Nevajadzīgo materiālu nekavējoties notīrīt. Sacietējusi līme var tikt notīrīta tikai mehāniski. Sakarā ar plašo pielietojuma spektru, vēlams pirms darbu sākuma veikt izmēģinājumu. Gludas virsmas, piemēram, PVC un metālu, padarīt raupjākas, lai uzlabotu līmes adhēziju ar virsmu.

Instrumentu tīrīšana: Nekavējoties ar spirtu vai acetonu. Sacietējušu līmi var notīrīt mehāniski.

Krāsa: bēša

Iepakojums: 310 ml / 470g

Tehniskie dati

Izejviela: Poliuretāns

Iestrādes temperatūra: +7°C līdz +35°C

Temperatūras izturība: -30°C līdz +110°C

Plēves veidošanās: apm. 5 min. pie 20°C

Cietēšanas laiks: Montāžas stiprība pēc 15 min. pie +20°C atkarībā no pielietojuma, galīgā sacietēšana – 24 stundas.

Uzglabāšana: Neatvērts sausā un vēsā vietā 12 mēnešiskatīt marķējumu uz iepakojuma. Atvērtu iepakojumu izlietot 7 dienu laikā.

This entry was posted in Dufa produkti, Līmes. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.