Hochtemperatur Silikon

Karstumizturīgs silikona hermētiķis
Speciāla silikona masa deformācijas šuvēm ar paaugstinātām prasībām pret augstu temperatūru līdz max. +300ºC iekšdarbos un ārdarbos. Blīvēšanai krāsnīs, apkures un saldēšanas sistēmās.

Patēriņš: 300 ml – apm. uz 12 tek. m, ja šuve ir 5 х 5 mm

   pronova_sortiment_web2021_2

Īpašības: Speciāla silikona masa deformācijas šuvēm ar paaugstinātām prasībām pret augstu temperatūru līdz max. +300ºC iekšdarbos un ārdarbos. Blīvēšanai krāsnīs, apkures un saldēšanas sistēmās. Piemērots arī keramisko plīts virsmu un cepeškrāšņu blīvēšanai. Salīmē un blīvē. Ilgstoši elastīgs. Nav pārkrāsojams. Nesatur šķīdinātāju.

Pamatnes: Blīvējamām virsmām jābūt tīrām, stingrām, mēreni uzsūcošām un attaukotām. Stipri uzsūcošas virsmas attiecīgi gruntēt ar dziļumgrunti Tiefgrund LF. Pielietojot uz koka, betona, apmetuma un gāzbetona virsmas vēlams gruntēt ar atbilstošu adhēziju veicinošu grunti. Metāla un stikla virsmas pirms ieklāšanas attīrīt ar šķīdinātāju (spirtu, acetonu vai tml.). Sakarā ar plašo pielietojuma spektru, vēlams pirms darbu sākuma veikt izmēģinājumu.

Iestrāde: Pirms ieklāšanas nogriezt uzgaļa galu apm. 45° leņķī atbilstoši aizpildāmās šuves platumam. Šuves malas nolīmēt ar krāsotāju līmlenti. Materiālu ieklāt šuvē ar vienmērīgu spiedienu. Ieklāto materiālu izlīdzināt ar špakteļlāpstiņu vai pirkstu 5-10 minūšu laikā, pirms tam virsmu apsmidzinot ar ziepjūdeni.

Instrumentu tīrīšana: Nesacietējušu materiālu tīrīt ar vaitspirtu vai acetonu. Sacietējušu materiālu var notīrīt tikai mehāniski.

Krāsa: melns

Iepakojums: 300 ml

Tehniskie dati

Izejviela: Silikona polimērs, acetāta bāze

Iestrādes temperatūra: +5°C līdz +40°C

Temperatūras izturība: -40°C līdz +300°C

Plēves veidošanās: apm. 15 min.

Cietēšanas laiks: apm. 2-3 mm/24 stundās

Pieļaujamā deformācija: apm. 25%

Maksimālais šuves platums: 25 mm

Uzglabāšana: Neatvērts sausā un vēsā vietā 24 mēneši – skatīt marķējumu uz iepakojuma. Sargāt no sala.

This entry was posted in Dufa produkti, Hermētiķi. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.