Glasgewebekleber

Glasgewebekleber

Līme stiklašķiedras un vinila tapetēm
Lietošanai gatava, želejveidīga līme stiklašķiedras un vinila tapetēm līmēšanai uz sienas un griestiem. Tāpat lieliski piemērota tekstila (flizelīna) un papīra tapetēm, izžūstot neatstāj plankumus.

Patēriņš: apm. 4 – 6 m2/l jeb 150-250 ml/m2 

German_Technology_Logo_shadow_WEB   dufa-glasgeweberkleber_1l_web2019

Īpašības: Lietošanai gatava, želejveidīga līme stiklašķiedras un vinila tapetēm līmēšanai uz sienas un griestiem. Tāpat lieliski piemērota tekstila (flizelīna) un papīra tapetēm, izžūstot neatstāj plankumus. Piemērota tapešu līmēšanai mitrās telpās, ja seko tapešu pārklāšana ar mitrumizturīgu krāsu.

Pamatnes: Līme paredzēta mēreni uzsūcošām sienu un griestu virsmām iekštelpās uz betona, apmetuma, ģipškartona, putupolistirola un kokskaidu plāksnēm, u.c. Pamatnēm jābūt stingrām, tīrām, sausām un piemērotām. Atlupušās daļas notīrīt, virsmu rūpīgi noslaucīt. Stipri uzsūcošas, krītainas pamatnes gruntēt ar dziļumgrunti düfa Premium Tiefgrund LF vai düfa Premium Tiefgrund-konzentrat. Pamatnes ar spīdīgu virsmu padarīt matētas ar smilšpapīru.

Uzklāšana: stiklašķiedras tapešu pielīmēšanai līmi uzklāj ar rullīti, zobaino špakteli vai birsti tieši uz pamatnes. Līmējot papīra tapetes uzklāt līmi uz aizmugurējās tapešu virsmas. Ļaujiet līmei iesūkties 5 – 10 min. atkarībā no tapešu ražotāja norādījumiem. Līmes konsistenci var regulēt pievienojot ūdeni. Neiestrādāt temperatūrā, kas mazāka par +5oC.

Žūšana: +20oC un 65% relatīvajā mitrumā virsma pārkrāsojama pēc apm. 24 stundām.

Instrumentu tīrīšana: pēc darba beigām nekavējoties mazgāt ar siltu ūdeni.

Patēriņš: apm. 4-6 m2/l jeb 150-250 ml/m2 atkarībā no pamatnes un pielīmējamā materiāla. Precīzu patēriņu nosaka ar paraugu objektā.

Krāsa: balta

Iepakojumi: 1L / 5L / 10L / 15L

Uzglabāšana: Labi noslēgtos traukos vēsā vietā, sargāt no sala. Minimālais uzglabāšanas laiks 2 gadi – skatīt marķējumu uz iepakojuma.

This entry was posted in Dufa produkti, Līmes. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.